Ergonomie, training / coaching, bedrijfsfysiotherapie, stresspreventie
Bel: 06 216 552 62

Preventie en begeleiding van mensen met mentale en fysieke arbeidsgerelateerde klachten.

Het Roer vindt het net als u belangrijk dat werknemers gezond en met plezier aan het werk zijn. Ons doel is dan ook vooral gericht op het voorkomen van arbeidsgerelateerde klachten (onder andere CANS klachten (RSI) en stress gerelateerde problemen) bij werknemers. De zorg voor de mens staat centraal en wij werken daarbij nauw samen met werkgever en bedrijfsarts. Zo werken wij samen met u aan een gezond werkklimaat.

Het Roer heeft korte lijnen. We zijn daardoor flexibel en persoonlijk, maar niet beperkt. Als wij zelf geen antwoord hebben op uw vraag, kunnen wij binnen ons netwerk altijd een oplossing vinden.

Drijvende kracht achter Het Roer (opgericht in 2003) zijn Bertus Jonker en Renze Sanberg. Beiden hebben jarenlange ervaring met het behandelen en begeleiden van arbeidsgerelateerde klachten en houden ervan om mensen in hun training uit te dagen.


 

Jan Joost Meijs, Directeur Gezondheidscentrum De Roerdomp
"Met het Roer werkt je niet alleen aan reductie van het ziekteverzuim maar vooral samen aan fitte, opgewekte en productieve medewerkers"
– Jan Joost Meijs, Directeur Gezondheidscentrum De Roerdomp
Gert Contant, Etop ArboAcademie www.arboacademie.nl
"Mijn ervaring met Bertus en Renze is dat ze integer werken met brede visie waarbij ze het bespreekbaar maken van gedrag niet schuwen!"
– Gert Contant, Etop ArboAcademie www.arboacademie.nl