INFO@HETROER.NL

06-28415103

Betrokken en Maatwerk

Betrokkenheid en maatwerk zijn de basis voor onze dienstverlening. Door onze betrokkenheid zijn wij in staat onze diensten toe te spitsen op uw organisatie en wensen. In combinatie met onze inhoudelijke expertise garandeert dit de beste kwaliteit van dienstverlening. In gesprek met u bepalen wij samen wat het beste past bij uw organisatie. Dat kan ook een combinatie van een aantal diensten zijn. Neem daarom contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Werkplek oplossingen

Werkplekonderzoek

Een werkplekonderzoek is gericht op medewerkers die werkgerelateerde klachten ervaren op de werkplek. Vanuit een uitgebreid onderzoek krijgen zij advies op maat.

Werkplekcheck

Een werkplekcheck is een korte evaluatie van de werkplek en werkwijze van een medewerker, gericht op het voorkomen van werk gerelateerde klachten.

Thuis werkplekonderzoek

Een thuiswerkplek onderzoek is hetzelfde als een regulier werkplekonderzoek, maar dan gericht op de werkplek bij de medewerker thuis.

Bedrijfsfysiotherapie

Bedrijfsfysiotherapie op de werkplek

Fysiotherapie op de werkplek is gericht op het behandelen en voorkomen van arbeidsgerelateerde klachten. Onze gedragsmatige aanpak geeft medewerkers regie over het lijf en werk.

Bedrijfsfysiotherapie op afstand

Veel van de klachten kunnen middels videobellen en gerichte oefenprogramma's opgelost of voorkomen worden. Met behulp van Physitrack zijn wij in staat dit te combineren.

Lichaamsbewustwording en ontspanning

Met een traject lichaamsbewustwording en ontspanning is uw medewerker in staat stress signalen vroegtijdig te herkennen en zal beter in staat zijn te ontspannen.

Workshops

'Een Gezonde Werkplek'

Een gezonde werkplek gaat veel verder dan alleen de ergonomie. In deze workshop krijgen de medewerkers inzicht in de meest voorkomende arbeidsgerelateerde klachten. Maar belangrijker nog wat zij zelf kunnen doen om deze klachten te voorkomen. Hierbij maken wij gebruik van de 5W's (Werkplek, Werkwijze, Werktijden, Werkdruk en Werktaken).

'Ontspannen werken onder druk'

Medewerkers krijgen inzichten over welke impact een langdurige hoge intensiteit van werken, verhoogde spierspanning en gespannen houding hebben op hun presteren en gezondheid. En krijgen praktische handvatten om lichaamsbewustwording en ontspanning in te zetten in de dagelijkse praktijk.

Leefstijl en gedragsverandering

Door deze workshop hebben medewerkers geobjectiveerd (in)zicht op welke leefstijl gebieden zij kunnen verbeteren. Daarnaast is er aandacht voor de gedragsverandering die nodig is om tot een succesvolle verandering te komen. Tot slot vertrekken de medewerkers met een concreet plan om de leefstijl te verbeteren.

Leefstijl Coaching

Online Leefstijl coaching

Leefstijl heeft erg veel invloed op gezondheid, vitaliteit en productiviteit van u en uw medewerkers. Met behulp van onze geaccrediteerde leefstijl coach gaat een medewerker aan de slag met het verbeteren van zijn of haar leefstijl. Gedragsmatige aanpak en maatwerk staan hierin voorop. Zo kan het zijn dat u behoefte hebt aan een eenmalig leefstijl gesprek. Maar ook kortere of uitgebreide coachtrajecten zijn mogelijk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw medewerker(s) te bespreken.